Sutra (subota) s početkom u 19,30 sati održava se 56. Plava noć, tradicionalna klupska zabava županijskog prvoligaša Gusara iz Komina.

Najstarija je to zabava ovakvog tipa u cijeloj Dalmaciji, a nakon dvije godine stanke zbog korone Kominjani i njihovi gusari profeštat će na način kako samo oni to znaju. Mjesto zbivanja, po običaju, Dom kulture Komin, piše portal Dalmatinski nogomet.

Ova klupska fešta uvod je u početak priprema žuto-crnih za proljetni nastavak natjecanja u 1. ŽNL Dubrovačko – neretvanskoj. Naime, u ponedjeljak 30. siječnja prvi je trening na kojem trenerski dvojac Stjepan Vlahović Ćombo i Filip Medak očekuju većinu igrača na koje računaju. Svlačionicu na Pržini napustili su Ivan Popović, prvi strijelac, vratar Ivan Ivanović i pouzdani desni bočni Anđelko Babić. Prinova za sada nema, međutim bit će ih i znat će se o kome se radi kada se sve dogovori.

Gusari će početi treninge i vježbanje na svom igralištu. A, kako se predviđa početak radova na novom suvremenom sportskom kompleksu u Kominu početkom ožujka, tada bi preselili u Ploče na Jadranovo, pomoćno s umjetnom travom, gdje bi vježbali i igrali susrete.

Prije početka proljetnog nastavka Gusar treba odigrati zaostali susret 7. kola protiv Jadrana u Smokvici. Inače, jesensku polusezonu završili su na petom mjestu s 16 bodova, piše portal Dalmatinski nogomet.

Više u kategoriji Sport