0

SUN RUN GRADAC s radošću objavljuje kako su otvorene prijave za dugoočekivani 3. SUN RUN polumaraton 2023 i 3. utrku građana Ništa lakše 2023 (4km)!

Pozivaju sve da im se pridruže u novoj trkačkoj avanturi, bilo kao trkači, volonteri, navijači…

Start utrka je 29.4.2023. (subota) s trga Soline u Gradcu s početkom u 9h.

Polumaratonska staza prolazi kroz mjesta Brist, Podacu, Zaostrog i Drvenik gdje se nalazi okretište te istim putem natrag do trga Soline. Ruta manje utrke proteže se, cijelom dužinom, kroz Gradac i također završava na Solinama.

Prijave se vrše putem stranice www.stotinka.hr -> travanj 2023 -> utrke općine Gradac; a na istoj možete pronaći detaljne informacije o utrkama.

Visina kotizacije:
– za polumaraton 24 EUR
– za utrku građana 10 EUR

Par napomena:
– natjecatelji koji su se ranije prijavili na utrke putem stranice stotinka.hr trebaju ponoviti prijavu u sustav
– natjecatelje koji ponove prijavu, a kotizaciju su ranije uplatili, organizator će kontaktirat vezano za uplatu razlike iznosa kotizacije
– ranije prijavljenim natjecateljima koji su uplatili kotizaciju, a nisu u mogućnosti sudjelovati na ovogodišnjim utrkama, udruga će vratiti uplaćeni iznos kotizacije uplatom na račun

Za sva pitanja organizator stoji na raspolaganju putem Inbox-a Facebooka, email-a sun.run.gradac@gmail.com ili na brojeve 0919296840 i 0989060647.

Pratite objave putem Facebook stranice te Instagram profila (@sunrunhalfmarathon) kako biste o svemu bili pravovremeno obaviješteni.

Više u kategoriji Izdvojeno