IzdvojenoSport

REŽISER MARKO CESTARIĆ Nadobudni tip sav naš trud poništio je za 90 minuta

0

Završilo je u Zagrebu, NK Jadran Luka Ploče nije uspio do pozitivnog rezultata protiv domaće Kustošije koji su jedini pogodak postigli iz penala u 40. minuti.

Jedan od razloga poraza Pločana je i loše suđenje gdje su sve važne odluke išle na stranu domaćih. To se, naravno, nije svidjelo strategu Plavih koji je reagirao na neujednačeno suđenje i nakon jedne opće tučnjave dobio crveni karton.

Reagirali su iz kluba, nezadovoljni općenito suđenjem u posljednje vrijeme. Reakciju Jadrana prenosimo u cijelosti:

Jadranaši su danas izgubili 1:0 kod izravnog konkurenta Kustošije, pogodak su zabili iz, u najmanju ruku dvojbenog jedanaesterca.

Ne volimo pričati o suđenju, to smo u dvije sezone SuperSport Druga NL spomenuli možda 2-3 puta, stalno smo govorili da je suđenje u ovoj ligi puno bolje nego u onoj “staroj” 3.HNL, međutim posljednji događaji nas tjeraju da se oglasimo ovim putem jer očito kod nadležnih ne pije vode.

Žalili smo se na perfidno suđenje Ivana Čužića u Hrvacama, međutim očito nadređeni nisu čuli.
Uobičajenim načinom pauzirao je kolo-dva, otišao u Siget na utakmicu Hrv. Dragovoljac – Marsonia i nastavio po istom ritmu.

Danas je na scenu stupio drugi po redu, Marko Cestarić, sudac koji se nažalost može pohvaliti da je nekad sudio 1.HNL.Razumijemo da neki klubovi u ovoj ligi više od nas pretendiraju na viši rang, međutim način na koji se sve ovo radi nije u redu.

Draga gospodo, naša grupa od 26 ljudi je krenula na put dan prije utakmice kao i u 90% gostujućih utakmica u sezoni, trudimo se kao klub visoke organizacije priuštiti našim momcima vrhunsku pripremu za utakmicu, tu se potroše skoro 3 dana i za naše prilike dobar dio financijskih sredstava, da bi neki nadobudan tip sve to poništio za 90 minuta njegovog performansa.

Hoće li se ikad ovakvi tipovi maknuti iz nogometa, hoće li doći pošteniji i pitamo se jesu li i u trećem rangu natjecanja potrebni inozemni suci da bi se stvorio pošteni prvak ove lige?

Više u kategoriji Izdvojeno

Umro je Joža Manolić

U 105. godini života umro je Joža Manolić. Tu vijest je za Nacional potvrdila njegova kćer Zrinka. ...
Izdvojeno