IzdvojenoRegija

PRVI NA MAKARSKOJ RIVIJERI Matka Burića preferencijalni glasovi s 12. mjesta odveli na šesto mjesto

0

Matko Burić, grački načelnik i SDP-ov kandidat na listi za 10. izbornu jedinicu, dobio je čak 1824 preferencijalna glasa birača, popevši se time s 12. na šesto mjesto na listi Rijeke pravde.

Nositelj liste Ranko Ostojić odnio je najveći broj glasova, 12.434, a splitski poteštat Ivica Puljak 8054. Slijedi pločanski gradonačelnik Mišo Krstičević s 5651 glasom, te supetarska načelnica Ivana Marković s 2219 glasova.

Burić je na svom profilu komentirao kako je zadovoljan rezultatom:

“Dragi prijatelji,

želio bih čestitat svim takmacima na njihovom rezultatu (zvuči kurtoazno, no nije, jer nije lako sudjelovat u tzv. političkoj areni te se za svaki rezultat treba pomučit i izborit, a pogotovo kad se poluči određeni uspjeh).

Kazavši to, dolazim do onog radi čega sam osjetio potrebu napisat ovaj tekst.

To je ZAHVALA!

Najprije se zahvaljujem mojim sumještanima u općini koji ne samo da su izabrali mene velikom većinom preferencijalnih glasova nego su i listu Rijeke pravde koje sam bio predstavnik nagradile osjetnom pobjedom u općini. Hvala vam puno dragi prijatelji, to obvezuje da se dalje nastavi radit jednako jako, al to također puni srce i dušu jer taj rezultat pokazuje da se valorizira i cijeni rad koji se, bez neke lažne skromnosti, od moje strane svakodnevno daje za općinu i njen napredak. Nastavljamo zajedno radit još više. ❤️❤️

Hvala vam još jednom, od srca.

No, tu zahvalama nije kraj, kako su mi stanovnici moje općine ukazali povjerenje, tako su učinili i stanovnici naše mikro regije koja tvori jednu cjelinu zvanu Makarska rivijera.

Duboko san počašćen i ponosan što mogu reći da ne da sam samo prvi po preferenciji od kandidata koji su podrijetlom s područja Rivijere, nego da sam prvi po broju preferencijanih glasova od svih kandidata svih lista na području Makarske rivijere. Ne pišem ovo radi nekog hvaljenja, nego radi duboke zahvale što je i izvan općine prepoznat rad, a i radi osjećaja odgovornosti prema vama dragi sumještani/sugrađani. Obećavam ovim putem, da kako se borim za općinu Gradac, da ću se isto snažno borit i iz te pozicije načelnika, ali i nekih drugih pozicija da cijela Rivijera dobije bolji tretman i više ulaganja.

Volim reći da djela govore, tako da neću više ništa reć osim hvala vam dragi ljudi ❤️❤️

Izuzetno ste me ganuli.”

Više u kategoriji Izdvojeno

Okrivljavanje žrtve

Kada čitate o ljudima u nevolji, ili žrtvama nasilja ili političkih okolnosti… nalazite li razloge zašto se to ...
Izdvojeno