IzdvojenoPolitika i gospodarstvo

Predsjednik županijskog HDZ-a: “Najslađa pobjeda nam je u Pločama gdje je HDZ pobijedio u jedan glas”

0

Mato Franković, ponovo izabrani saborski zastupnik i predsjednik ŽO HDZ-a Dubrovačko neretvanske županije Blaž Pezo pohvalili su se kako je HDZ na parlamentarnim izborima pobijedio u gotovo svim jedinicama lokalne samouprave DNŽ osim na Lastovu i Vela Luci.

– Na zadnjim lokalnim izborima nismo dobro prošli u Korčuli, a sada smo dobili preko 40 posto glasova birača, pa i u područjima gdje nemamo vlast, osim u Vela Luci. Na Pelješcu je HDZ uvjerljivo pobijedio, a vesele nas rezultati u Neretvi, pogotovo kad se uspoređuju s prethodnim izborima. U Metkoviću se razlika između Mosta i HDZ-a povećala za 1000 glasova gdje je nositelj njihove liste bio Božo Petrov što govori koliko ljudi imaju povjerenja u njega. Najslađa pobjeda nam je u Pločama gdje je HDZ pobijedio u jedan glas. Draži mi je taj jedan glas od 100 drugih. Dobiti Mišu Krstičevića bilo je jako važno, imao je dosta jaku kampanju i to govori kako smo u Pločama dobro organizirani – rekao je Pezo, prenosi Dubrovački vjesnik.

Mato Franković treći je po broju preferencijalnih glasova u X. izbornoj jedinici i to je pokazatelj kako je ono što radi HDZ u Dubrovniku na dobrom tragu, smatraju HDZ-ovci.

Više u kategoriji Izdvojeno

Okrivljavanje žrtve

Kada čitate o ljudima u nevolji, ili žrtvama nasilja ili političkih okolnosti… nalazite li razloge zašto se to ...
Izdvojeno