IzdvojenoSponzorirano

Centar Port Mall Vas poziva na 1. rođendansku proslavu!

0

Centar Port Mall Ploče s ponosom obilježava svoj prvi rođendan. U proteklih godinu dana, Port Mall trgovački centar postao je središte društvenih okupljanja i komercijalnih aktivnosti za građane Ploča i okolnih područja. Povodom ove značajne obljetnice, organizirali smo program proslave koji će pružiti zabavu za sve uzraste, te Vas ovim putem pozivamo da se pridružite rođendanskoj proslavi u subotu 13.7. u 10:00h.

S obzirom na uspjeh koji je Centar Port Mall postigao u svojoj prvoj godini, ovo slavlje nije samo način obilježavanja vremena koje je prošlo, već i prilika da se zahvalimo svim posjetiteljima, zakupoprimcima i zaposlenicima koji su doprinijeli njegovom radu. Program proslave obuhvaća niz aktivnosti, među kojima su nastupi klauna, degustacija rođendanske torte, te različiti popusti i iznenađenja.

Pažljivo smo osmislili program kako bi se stvorila ugodna i zabavna atmosfera, u kojoj će svi posjetitelji moći uživati. Proslava prvog rođendana značajan je korak u jačanju veze između Centra Port Mall i lokalne zajednice, stvarajući temelje za buduće uspjehe.

Rođendanskom proslavom Centra Port Mall Ploče obećavamo veselo iskustvo za sve posjetitelje. Zabava će se održati tijekom subote s početkom programa u 10:00 h. Glavni cilj proslave je omogućiti posjetiteljima priliku da uživaju u zabavnim sadržajima, posebnim popustima i iznenađenjima.

Poseban gost, popularni klaun Šarenko, zabavljat će najmlađe posjetitelje svojim veselim predstavama i trikovima. Šarenko je pripremio niz zabavnih aktivnosti koje uključuju magične trikove, balon-sklapanje i interaktivne igre. Njegova umjetnost balon-sklapanja posebno će oduševiti djecu, koja će moći promatrati kako iz običnih balona nastaju fantastične figure poput životinja i cvijeća.

Osim toga, bit će organizirana rođendanska torta koja će oduševiti sve prisutne, a posjetitelji će imati priliku uživati u besplatnim slasticama.

Ne smijemo zaboraviti ni popuste i nagrade koji očekuju posjetitelje. Centar je pripremio niz posebnih popusta u trgovinama unutar centra, kao i atraktivne nagrade kroz Kolo Sreće.

Roditelji također mogu uživati u proslavi, opuštajući se dok njihova djeca aktivno sudjeluju u zabavi. Tijekom vikenda proslave, različite trgovine unutar centra ponudit će specijalne popuste na širok raspon proizvoda. Ovo je sjajna prilika za kupce da uštede novac pri kupnji svojih omiljenih proizvoda ili da otkriju nešto novo.

Pozivamo vas da istražite sve što Centar Port Mall Ploče nudi, te iskoristite dodatnu vrijednost kroz popuste i prilike za osvajanje nagrada

Posebna pažnja posvećena je da svi posjetitelji, bez obzira na dob i interese, uživaju u proslavi. Trgovci i ugostitelji u centru pripremili su jedinstvene ponude koje uključuju rođendanske popuste, ekskluzivne proizvode, te promotivne pakete.

Proslavom prvog rođendana Centra Port Mall Ploče nudimo savršenu priliku za opuštanje, uživanje i, naravno, pametnu kupovinu. Posjetite centar i iskoristite sve pogodnosti koje su spremili za ovu posebnu prigodu.

Centar Port Mall Ploče ponosan je na široku paletu zakupoprimaca koji doprinose bogatstvu ponude i raznolikosti sadržaja. Svaki od zakupoprimaca igra važnu ulogu u cjelokupnom iskustvu posjetitelja Centra Port Mall Ploče. Kvaliteta usluge i proizvoda koje nude te aktivno uključivanje u različite promotivne aktivnosti i događanja unutar centra doprinose stvaranju živahne i dinamične atmosfere.

Suradnja između Centra Port Mall Ploče i njegovih zakupoprimaca ključna je za održavanje visokih standarda i unapređenje poslovanja. Zajedničkim naporima, stvaramo nove prilike i pogodnosti za sve posjetitelje.

Više u kategoriji Izdvojeno