IzdvojenoZabava i kultura

BICIKLIJADA ZA ŽENE Prijavi se i budi dio “Primavere” 2024.

0

Primavera je više od biciklijade, ona je pozivnica za uživanje u prirodi i društvu istomišljenica. Razne ekipe udružuju se u namjeri da na jedan dan zaborave obveze, zabave se i uživaju.

Cilj manifestacije je promicanje Neretve kao cikloturističke destinacije s naglaskom na žensku populaciju svih dobnih skupina. Primavera je predstavljena u Metkoviću 15. svibnja 2019. godine na Danima cikloturizma, prvoj tematskoj cikloturističkoj konferenciji u Hrvatskoj. Uvrštena je u Operativni plan razvoja cikloturizma DNŽ. Cjelodnevni program manifestacije sastoji se od vožnje biciklom, izleta neretvanskom lađom, degustacijom tradicionalnih proizvoda i u natjecanju zaboravljenih društvenih igara.

Ovogodišnja Primavera starta 23. lipnja (nedjelja) ispred pošte – Coffe & Wine  Bacchus, u 10:30 sati.

LINK ZA PRIJAVU

Na odredištu, imamo osnovni plan programa, ali puštamo da se stvari događaju i spontano. Svakako očekujte: ručak, nagradne igre i izlet lađom. Vjerujemo da neće nedostajati pjesme, smijeha, zabave i opuštenosti.

Sudionici koji odustanu tijekom vožnje imaju osiguran prevoz.

PRATNJA

Manifestacija je s naglaskom na žene i namijenjena je njima, ali muška pratnja i obiteljski dolazak je također dozvoljen.

Manifestacija se održava uz potporu: Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Metkovića, TZ DNŽ i TZ Grada Metkovića.

Više u kategoriji Izdvojeno