IzdvojenoZabava i kultura

WEDDING DAY: Najraskošniji sajam za najvažniji dan otvoren na Gripama

0

Sajam vjenčanja ‘Wedding Day’ po deveti put otvorio je svoja vrata u velikoj dvorani Š. C. Gripe na više od 1800 metara kvadratnih.

Kao i svaku godinu, okupilo se preko stotinjak dionika industrije vjenčanja. Predstavljaju se saloni vjenčanica i muških odijela, zlatari, cvjećari, slastičari, fotografi, dekorateri, balonske dekoracije, hoteli, restorani, caterinzi, limuzine, kočija za vjenčanja, oldtimeri, rasvjeta i specijalni efekti, foto booth, magic mirror, šatori i pagode za vjenčanja te sav ostali prigodni asortiman.

Za sve one koji uskoro planiraju reći sudbonosno ‘da’ Sajam vjenčanja u Splitu je ovog vikenda neizostavna adresa.

Ulaz je slobodan

Sajam ovog tipa pruža mogućnost izlagačima i malim poduzetnicima da plasiraju i prezentiraju svoje proizvode i usluge široj javnosti i time pridonesu vlastitom poslovnom uspjehu, ali i daljnjem ukupnom razvoju hrvatskog gospodarstva.

Wedding day otvoren je 28. i 29. siječnja, danas i sutra, radno vrijeme je od 10 sati, posjetitelji će u subotu ponudu razgledavati do 20 sati, a u nedjelju sat kraće. Ulaz na sajam je slobodan.

Kao kao i svake godine, organizaciju je pripremila direktorica Sajma vjenčanja Gordana Franić koju izuzetno veseli što je sajam već u prvih nekoliko sati iznimno posjećen, piše Dalmatinski portal.

– U ovim izazovnim vremenima sajam je važan kako za gospodarstvenike, tako i za buduće mladence. Za gospodarstvenike ovaj je sajam od velikog značaja jer na jednom mjestu imaju priliku svoju ponudu predstaviti budućim mladencima. S druge strane, prilika je to prije svega za buduće mladence i posjetitelje da na jednom mjestu razgledaju raskošnu ponudu naših izlagača, da upoznaju trendove i novitete u svijetu vjenčanja, a mogu ostvariti i značajne sajamske popuste – koji idu i do 40 posto. Mladenci na sajmu uštede vrijeme i novac za organizaciju svog posebnog dana, što je meni kao organizatorici i bio cilj. Nije li genijalno obići štandove i u nekoliko sati dogovoriti sve detalje vjenčanja.

Kao organizatoru mi je najvažnije da je sajam prepoznat kod naših budućih mladenaca, a to se vidi i već nakon nekoliko sati od otvaranja. Od jutros u dvorani Gripe vlada sjajna atmosfera, izlagači uživaju u predstavljanju svojih usluga i proizvoda pred mnogobrojnim posjetiteljima. Dođite i vi na najveću manifestaciju iz svijeta vjenčanja – poziva sugovornica Dalmatinskog portala.

Wedding day ovog vikenda je ‘place to be’ za sve buduće mladence, profesionalce iz vjenčane industrije i zaljubljenike u vjenčanja.

Foto: Sajam vjenčanja 2022./klik.ploce