IzdvojenoZabava i kultura

“TO JE TA SHEMA” Stand-up comedy show u Domu kulture Ploฤe!

0

๐—ฆ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฎ๐—ฆ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ se vraฤ‡a u ๐—ฃ๐—น๐—ผฤ๐—ฒ. Dan nakon Valentinova, ๐˜‚ ๐˜€๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฑ๐˜‚ ๐Ÿญ๐Ÿฑ. ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—ท๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ ๐˜‚ ๐Ÿญ๐Ÿต๐—ต ๐˜‚ ๐——๐—ผ๐—บ๐˜‚ ๐—ž๐˜‚๐—น๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ za vas nastupa splitski komiฤar ๐—๐—ผ๐˜€๐—ถ๐—ฝ ๐—ฆ๐—ธ๐—ถ๐—น๐—ท๐—ผ i izvodi svoj stand-up show “๐—ง๐—ผ ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ฎ ๐˜€๐—ฒ๐—บ๐—ฎ”.
๐—ฉ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—บ๐—ผ ๐˜€๐—ฒ ๐˜‚ ๐˜€๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฑ๐˜‚ ๐Ÿญ๐Ÿฑ. ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—ท๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ ๐˜‚ ๐Ÿญ๐Ÿต๐—ต ๐˜‚ ๐——๐—ผ๐—บ๐˜‚ ๐—ž๐˜‚๐—น๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฃ๐—น๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ!

๐—–๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ป๐—ฎ ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐˜‡๐—ป๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ -> ๐Ÿณ ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ (52.74kn)

๐—™๐—œ๐—ญ๐—œ๐—–๐—ž๐—” ๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐——๐—”๐—๐—”:
– ๐๐ฎ๐œ๐ค๐จ ๐”๐œ๐ข๐ฅ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž (๐ฉ๐จ๐ง-๐ฉ๐ž๐ญ ๐ŸŽ๐Ÿ—-๐Ÿ๐Ÿ‘๐ก)
– ๐” ๐‚๐š๐Ÿ๐Ÿ๐ž ๐๐š๐ซ๐ฎ ๐“๐ซ๐จ๐ฉ๐ข๐ค๐š๐ง๐š
– ๐” ๐‚๐š๐Ÿ๐Ÿ๐ž ๐๐š๐ซ๐ฎ ๐™๐ฆ๐ข๐ง๐ฃ๐š๐œ
– ๐ง๐š ๐ฎ๐ฅ๐š๐ณ๐ฎ ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฃ๐ž ๐ฉ๐จ๐œ๐ž๐ญ๐ค๐š ๐š๐ค๐จ ๐ข๐ก ๐จ๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐ž
———————————————
๐—ฉ๐—ถ๐˜€๐—ฒ ๐—ผ ๐˜€๐—ต๐—ผ๐˜„๐˜‚:
โ€œ๐—ง๐—ผ ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ฎ ๐˜€๐—ฒ๐—บ๐—ฎโ€ je show koji ฤ‡e obilovati crticama iz ล kiljine svakodnevice, bilo da je u pitanju familija, posao ili samo blesave ideje koje mu padaju na pamet kada ode na putovanje ili se susretne s drลพavnom administracijom. Na koje se sve naฤine ne snalazi u svojim raznolikim ลพivotnim ulogama ispriฤat ฤ‡e vam kroz sat i pol showa, a na vama je da doฤ‘ete i nasmijete se!
———————————————
๐—ฉ๐—ถ๐˜€๐—ฒ ๐—ผ ๐—ฆ๐—ธ๐—ถ๐—น๐—ท๐—ถ:
Josip ล kiljo je ฤetrdesetogodiลกnji “mladiฤ‡” te ฤlan posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baลก i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon zavrลกenog filozofskog fakulteta i uzalud steฤene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebaฤkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komiฤar. Ima iznimnu sposobnost preลพivljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao ลพiv. Kako je kroniฤno neispavan, ฤesto zaspe za stolom ili za ลกankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. ลฝivotni cilj mu nije ostvariti ameriฤki, veฤ‡ dalmatinski san โ€“ ne radit niลกta!
โžก https://skiljo.com/
Cover photo: ๐—œ๐˜ƒ๐—ผ ๐—ฆ๐˜‚๐—ฏ๐—ถ๐—ฐ
Dodatne informacije: ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ง๐˜ฐ@๐˜ด๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฌ๐˜ข๐˜ด๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข.๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ