IzdvojenoRegija

SVE JE BREND. ILI TO ŽELI BITI! U Zagrebu se prvog dana ljeta održava Brend forum 2024.

0

Pod motom SVE JE BREND. ILI TO ŽELI BITI! u Zagrebu će se prvog dana ljeta, 21. lipnja, održati BREND FORUM 2024. jedinstvena konferencija koja će na jednom mjestu okupiti vlasnike tvrtki, predsjednike i članove uprava, direktore kompanija, brojne inozemne i domaće stručnjake. Oni će iz pozicije onih kojih odlučuju govoriti o brendovima i brendiranju, podijeliti svoja razmišljanja o ulozi, razvoju brenda,/brendova i njihovim poslovnim strategijama.

Na Forum, među ostalima, dolazi kao key note speaker i Kimberly Kociencki, predsjednica Uprave Society of Product Licensors Committed to Excellence (SPLiCE), jedne od najvećih asocijacija na svijetu za licenciranje proizvoda, svojevrsnog think-tanka s najboljim praksama za za davatelje licenci robnih marki. Okupljenih više od 500 svjetskih brendova u 50 industrijskih sektora ostvaruje godišnje više od polovine svih svjetskih prihoda u retailu od licencinga.

Sudjelujte prijavom na https://www.entrio.hr/event/brend-forum-2024-18939?pc=BF5, budite dio velike proslave 5.rođendana Poslovnog FM, prvog poslovnog radija.