Sport

ŠUTIĆU ZLATO Odigran 5. Međunarodni Božićni turnir u stolnom tenisu – Dubrovnik 2022.

0

U subotu je u Dubrovniku u sportskoj dvorani osnovne škole Montovijerna odigran veliki stolnoteniski turnir Dubrovnik open 2022.

Okupilo se je 76 natjecatelja u seniorskoj i četiri veteranske kategorije. Igralo se na osam stolova, a prikazan je vrlo kvalitetan tenis.

Sudjelovali su igrači iz Zagreba, Splita, Bih, Crne Gore, Makedonije i naravno Dubrovnika i Ploča.

Iako su svi sudionici isticali da im je najvažnije druženje i uživanje u igri, za stolovima su se vodile nadasve uzbudljive i bespoštedne bitke za svaki poen i set.

STK Ploče su na turniru zastupala tri igrača.

Mihovil Obrvan u kategoriji 40+ odigrao je grupu vrlo dobro ali protiv objektivno kvalitetnijih igrača nije imao previše izgleda.

– Orlando Glamuzina 50+ prošao grupu, u 1/16 pobjedio vrlo kvalitetnog igrača iz Sinja, a u 1/8 izgubio u pet setova od natjecatelja iz Tivta.

– Zoran Šutić 70+ pobijedio sva tri protivnika u grupi. Posebno uzbudljiv meč odigrao sa predstavnikom Bih.

Cijeli turnir protekao je u izvrsnoj atmosferi i pozitivnom ozračju što se ima zahvaliti odličnoj organizaciji i trudu svih kolega iz Libertas Marinkolora, a posebno Damira Gleđa.

Nakon uzbudjenja na turnirima II lige JUG, Županijskog prvenstva i Rama opena vraćamo se Gradskoj ligi Ploča u kojoj se vode vrlo neizvjesne borbe naših mladića i ekipa iz Baške Vode, Vrgorca i Neuma.

Nastavak GL Ploča igra se u Domu sportova Ploče.