Zabava i kultura

SPALADIUM ARENA Peppa Pig uživo u Splitu!

0

Omiljeni lik djece iz crtića je zabavna, slatka i popularna svinjica Peppa Pig koja je osvojila srca malih i velikih i svakodnevno ulazi u naše domove svojim simpatičnim roktanjem i vragolastim pitanjima, a u sklopu svoje turneje po Hrvatskoj dolazi i u Spaladium Arenu 5. siječnja.

Prije nekoliko godina, prema zahtjevu djece koja su Peppu gledala na malim ekranima, vlasnik prava i jedan od vodećih svjetski producenata stvorili su jednu od najupješnijih dječjih produkcija, ‘Proslavu Peppe Pig’.

– Od tada, Peppa je donijela savršen program našoj djeci u mnogim zemljama diljem svijeta, a sada je konačno možemo vidjeti u Hrvatskoj. Za vrijeme predstave naučit ćemo koliko je posebna i važna kolekcija dijeljenih sjećanja i zašto će nam to biti važno kada odrastemo – naveli su organizatori, dodavši da se predstava izvodi na hrvatskom jeziku uz originalne glasove iz crtića.

Evo par riječi o predstavi:

– Peppa Pig dolazi kući na posebno iznenađenje. Mama Pig je potajno pripremala  poklon, no Peppa i George su bili previše radoznali i nestrpljivi i nisu željeli čekati da sve bude gotovo pa mama vadi veliko iznenađenje – ogromni obiteljski foto album. Ova simpatična predstava od 75 minuta (s pauzom) izvrsna je zabava za cijelu obitelj, prepuna zabave i prijatelja, divovskih skakućih lopti, humora, pjevanja, plesa i intenzivne interakcije s publikom. Na predstavi vas čeka mnoštvo pjesama, iznenađenja i smijeha. Ako ne želite propustiti veliki susret s Peppom Pig i njenom obitelji i prijateljima, požurite na prodajna mjesta Adriaticketa ili online na adriaticket.com i nabavite svoju ulaznicu na vrijeme.