GradIzdvojeno

“SOLIDARNOST NA DJELU” U akciji Crvenog križa Ploče prikupljeno više od tone hrane i 150 kg ‘higijene’

0

U akciji “Solidarnost na djelu” Crvenog križa Ploče, u kojoj su prikupljali hranu i higijenske potrepštine za potrebe Socijalne samoposluge “Košarica ljubavi” prikupljeno je 1.073,67 kg hrane i 151 kg higijene.

“Zahvaljujemo svima koji su se priključili akciji i pomogli da se gore navedeno prikupi: Dječji vrtić Ploče sa područnim vrtićima, Osnovna škola “Vladimir Nazor” Ploče, Osnovna škola “Ivo Dugandžić Mišić” Komin, Osnovna škola fra Ante Gnječa Staševica, Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića Ploče, djelatnici Policijske postaje Ploče, satnija Mornaričko desantnog pješaštva, Konoba Jadran Ploče, te svim ostalim građanima koji su odvojili od sebe koliko su mogli da bi usrećili druge” – poručili su iz Crvenog križa Ploče.

Također dodaju da je u ovo blagdansko vrijeme veliku podršku za Socijalnu samoposlugu pružio i ATT Ploče svojom financijskom donacijom u iznosu od 3.300,00 eura i djelatnici Lučke kapetanije u Pločama.

Od financijskih sredstava kupljena je hrana i higijenske potrepštine za naše korisnike. Jedna podjela paketa korisnicima je odrađena, druga podjela biti će početkom iduće godine.

Zahvaljuju i volonterki Svjetlani Erceg koja im je pomogla u slaganju paketa.

Čineći dobro usrećujemo druge, ali i sebe.

Foto: Crveni križ Ploče