IzdvojenoSport

ŠAHOVSKI KLUB PLOČE Vrijedna donacija Luke Ploče i završen turnir unutar kluba za kolovoz

0

Prije izvještaja za turnir unutar kluba u kolovozu, šahovski klub “Ploče” želi se zahvaliti Luci Ploče i direktoru gosp. Hrvoji Livaji na vrijednoj donaciji, koja će pomaći financijski stabilizirati klub u idućem periodu i omogućiti nesmetano sudjelovanje šahovskog kluba u ligama, kao i olakšati tekuće financijske izdatke kluba, prenose na stranicama pločanskog šahovskog kluba.

Podsjetimo da ove godine Š.K. Ploče nastupa u jakoj 2. šahovskoj ligi Jug, a trenutno Jug broji čak 5 šahovskih liga.

Serija turnira unutar kluba nastavila se zadnju subotu kolovoza, osmim turnirom u godini koji je odigran u vrućoj atmosferi.

Ovaj put za vruću atmosferu najviše je zaslužna vremenska prognoza i toplinski val koji je očito utjecao na najmanji odaziv igrača ove godine. Najviše koncentracije i spretnosti ovaj put je imao kapetan Filipović, koji upisuje prvu turnirsku pobjedu i postaje čak 5 različiti osvajač od osam turnira, što govori o neizvjesnosti borbe unutar kluba.

Do kraja natjecanja ostaju još 4 turnira, a u ukupnom poretku oduzet će se tri najlošije rangirana, pa će Šahovski klub Ploče na kraju godine dodijeliti simbolična priznanja najboljim igračima i veteranima tokom 2023. godine.

Idući turnir unutar kluba na rasporedu je zadnju subotu u rujnu – 30.09.2023. u isto vrijeme – 17h !