IzdvojenoRegija

PROGNOZA VREMENA Već u utorak neki će poželjeti kratke rukave. Ipak, krajem tjedna moguća je promjena

0

Dani vikenda donijeli su stabilno vrijeme, a slično će se zadržati i u novom tjednu. Jučer je prolazno zapuhala bura koja je tek ponegdje imala jake udare.

Ipak, sasvim je sigurno da hladnoće kakve je bilo prošli tjedan neće biti, a ni oborine nisu na vidiku ako se izuzme mogućnost koje kapi u subotu, prognozira Rade Popadić za Dalmaciju danas.

Danas nas očekuje vedro vrijeme. Ujutro će puhati slaba bura, danju slab vjetar promjenjiva smjera. Minimalne jutarnje temperature zraka većinom od 2 do 9°C. Najviše dnevne temperature zraka od 8 do 14°C.

U utorak pretežno vedro. Vjetar slab, većinom sa sjeverozapada, jači prema otvorenom moru. Jutro će biti malo svježije, danju toplije s najvišim dnevnim temperaturama od 12 do 17°C.

U srijedu pretežno vedro. U noći će puhati slaba do umjerena bura, danju slab vjetar s mora. Minimalne jutarnje temperature zraka većinom od 3 do 10°C. Najviše dnevne temperature zraka od 11 do 16°C.

Pretežno sunčano s umjerenom naoblakom krajem dana i suho bit će u četvrtak. Vjetar slab ili će prevladavati tiho. Jutro još malo toplije, danju većinom od 10 do 15°C.

U petak će biti nešto više oblaka u odnosu na prethodne dane. Ipak, zadržat će se suho. Vjetar slab, najviše dnevne temperature od 11 do 15°C.

Prema današnjim prognostičkim materijalima, više oblaka uz mogućnost slabe kiše bit će u prvom dijelu subote. Prema kraju dana postupno razvedravanje. Zapuhat će umjerena, rijetko gdje jaka bura i bit će malo toplije.

Djelomično sunčano i suho bit će u nedjelju. Krajem dana zapuhat će umjereno jugo. Najviše dnevne temperature zraka od 11 do 16°C.