Sport

PRIZNATI KONDICIJSKI STRUČNJAK Željko Boljević novi je član stručnog stožera Jadrana LP

0

Krenuli su pločanski jadranaši u 40-dnevne pripreme za proljetni nastavak natjecanja u SuperSport 2.NL. Studiozno je planiran svaki trening kako bi se što spremnije dočekao početak natjecanja i obrana naslova jesenskog prvaka.

Kako piše Radio Ploče, igrački kadar nije doživio značajnije promjene, između redaka osjeća se žal za odlaskom Ivana Paponje, novak je nadareni lijevi bočni Patrik Bošnjak. Još koje eventualno pojačanje, ako ga bude, sletjet će na Jadranovo do kraja tjedna.

Na prvom okupljanju nije bilo gripoznih Ivana Raiča i Ivana Hercega, a 24 prisutna odmah su krenula s predanim i ozbiljnim radom. Dobar dio treninga vodio je Željko Boljević, iskusni i priznati kondicijski stručnjak, novi član stručnog stožera plavih s ušća Neretve.

Boljević je među jadranaše stigao nakon razgovora i dogovora s Mišom Krstičevićem, prvim čovjekom struke Pločana. Obostrana želja je podići na viši nivo rad na fizičkoj pripremi, ne samo sa seniorima, već u kompletnoj klupskoj nogometnoj školi.

Inače, Boljević živi u 20-ak kilometara udaljenom Drveniku, drvenički je zet, i bez posebnih uvjeta pristao je na suradnju. Od prije je poznato da su momčadi koje trenira Mišo Krstičević redovito odlično fizički pripremljene, sada bi to moglo biti još izraženije.

Krstičevićev prvi suradnik i dalje je Darko Cvijanović, a trener vratara Marijo Batinović Bata, pod čijim nadzorom će biti trojica čuvara mreže Leo Margan, Antonijo Katić i Luka Vidojević.

Dakle, žestoko i odlučno su krenuli jadranaši, valja im spremno dočekati iskušenja koja slijede, a kako ističe njihov direktor Petrit Pero Dulaj sada će svima biti lovina, prenose Radio Ploče.