GradIzdvojeno

Preuređeni restoran Doma kulture spreman je za organizaciju vaših proslava

0

Problem nedostatka primjerenog prostora za organizaciju proslava, vjenčanja, maturalnih zabava i ostalih prigodnih svečanosti, riješilo je Pučko otvoreno učilište renovacijom restorana Doma kulture u Pločama.

U razgovoru za Klik Ploče, v.d. ravnateljica Pučkog, Maja Barbir, otkrila nam je da je u renovaciju uloženo oko 6.000 eura iz gradskog proračuna, a radovi se odnose na obradu zidova, gletanje i bojanje, električne instalacije i nove led lampe, inox cijevi za zavjese i zavjese, vodoinstalaterske i staklarske radove.

Doznajemo da je ovako preuređen prostor spreman za najam kao i ljetna terasa, uz inventar koji POU Ploče posjeduje (stolovi i stolice).

Kako nam govori v.d. ravnateljica, ideja je da se prostor restorana koristi za promociju aktivnosti udruga i građana te za najmove.

Spomenimo da je u sklopu radova zadnjih godinu dana obnovljena unutrašnjost Pučkog otvorenog učilišta (nova učionica, podovi, postavljen profesionalni sustav galerijskih šina za vješanje slika, električne instalacije na ljetnoj pozornici) te je napravljeno primjereno skladište za umjetnine u Domu kulture.

Stavljanjem u funkciju restorana Doma kulture u Pločama konačno je prepoznat ovaj izniman prostor za koji se nadamo da će biti prepoznat kako u našem gradu tako i šire.