Sport

Poraz Jadrana od Neretvanca, utakmica prekinuta 10 minuta prije kraja

0

Poslije pobjede nad Neretvom u Metkoviću u prvoj pripremnoj utakmici, nogometaši Jadrana LP odigrali su drugu pripremnu, ovaj put kod kuće, protiv trećeligaša Neretvanca iz Opuzena u kojoj su poraženi minimalnim rezultatom 1:0.

Trener Mišo Krstičević na teren je poslao šareni sastav i priliku dao igračima s klupe. Jedini pogodak postignut je iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca u 12. minuti.

Neoprezan start Davida Martića u kaznenom prostoru na protivničkog igrača i sudac je bez razmišljanja pokazao na bijelu točku. Nepogriješivo Popić pogađa za vodstvo gostiju. U 67. minuti na drugoj strani kazneni udarac za plave sa ušća Neretve, prekršaj napravljen na mladom Burđelezu ali se rezultat ne mijenja. Udarac Ante Glavine zaustavila je vratnica.

Deset minuta prije isteka regularnog vremena ispala je sklopka na reflektorima te je sudac označio kraj utakmice.

Ploče – Pomoćno igralište sa umjetnom travom. Gledatelja 70: Sudac: Denis Musulin(Staševica). Pomoćnici: Ivan Grgurinović (Čeveljuša) i Ivan Tolj (Ploče)

JADRAN LP          0 (0)

NERETVANAC     1 (1):

Strijelci: 0:1 Popić (12/11m)

Jadran LP: Katić, Rodin, Martić, Tomašević, Herceg, Bošnjak, Nikolac, Radonić, Perić, Lovrić, Rromić (još su igrali: Burđelez, M.Marić, Glavina, Dulaj, Žderić). Trener – Mišo Krstičević.

Neretvanac Blažević, Pandža, Taslak, Krešić, Kolobara, Popić, Franić, Batinović, Sesar, Vučković, Alisson (još su igrali: Bačić, Kapović, B.Volarević, N.Volarević, Planinić, Naletilić, Kraljević, Šuman, Vasilj. Trener – Ante Volarević.

Piše: Branko Kulidžan