Sport

PORAZ ARHIVIRATI I ZABORAVITI: Jadran LP već u subotu ima priliku vraćanja na pobjednički kolosjek

0

Pločanski lider SuperSport 2.nogometne lige Jadran Luka Ploče usprkos porazu u Ždralovima zadržao je vodeću poziciju.

Istina, sa samo jednim bodom prednosti, dovoljno da i nakon 18 odigranih kola zadrži prvo mjesto. Poraz je kad tad trebao doći ali protiv Mladosti možda baš u nezgodnom trenutku jer su se Sesvete, vjerni pratitelj plavih, primakle bodovno na jedan bod.

Plavi s ušća Neretve u službenim utakmicama nisu poraženi više od 300 dana bolje rečeno 10 mjeseci. Posljednji poraz su upisali u Ivanbegovini 7. svibnja 2022.godine u 31.kolu u 3.HNL-jug protiv Kamena kada su domaći igrači slavili sa 3:0. Iako je u Ždralovima došao nepoželjan poraz, jednim dijelom krivica je i na nogometašima lidera koji su odigrali dva različita poluvremena, prvo jako loše, drugo mnogo bolje s više želje za pobjedom. Domaći su ih matirali u dva poteza početkom i krajem susreta.

Nakon ovog poraza plavih, sigurni smo da ćemo gledati uzbudljivu utrku i zanimljivo proljeće do samog kraja natjecanja za naslov prvaka. Voda je ušla u uši i već u subotu koja je pred nama ćemo Pločane ponovo vidjeti u boljem izdanju s ciljem da nastave s dobrim igrama, a prvi poraz arhiviraju i zaborave.

Piše: Branko Kulidžan

Foto: Bjelovar.live