0

Udruga Najdoktor upravo je objavila najnoviji popis najboljih liječnika i stomatologa u RH prema glasovima pacijenata na stranici www.najdoktor.com.

– Ovo je deveta godina objave popisa najboljih doktorica i doktora po izboru pacijenata u Hrvatskoj.Najavljujemo da nastavljamo sa prvobitnim ciljem da na temelju iskustava pacijenata stvaramo, što je moguće, realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj. Komentar po komentar, i tako već jedanaest i pol godina, zajedno smo razvili bazu iskustava a koja je etablirala portal najdoktor.com kao centralno mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima – ističe Lovre Kelam, predsjednik Udruge Najdoktor, koji je pohvalio izniman trud svih pacijenata u dijeljenju vlastitih iskustava i pomaganju drugima.
Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore su ukupan broj komentara; odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara, a neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir.

Kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Popis pogledajte u nastavku.

Više u kategoriji Izdvojeno