IzdvojenoZabava i kultura

OD2 DO2! LET3, RAMBO AMADEUS, GORAN BARE I MAJKE!

0

Line up:

3.8.2023.
Goran Bare & Majke
DJ i gost iznenađenja

4.8.2023.
Let 3
Rambo Amadeus
DJ i gost iznenađenja

FREE CAMP!!!!!
Sve informacije o ulaznicama uskoro!!!!!

Facebook: https://www.facebook.com/festivalod2do2
Instagram: https://www.instagram.com/festival_od2do2/
Aftervideo 2019: https://www.facebook.com/festivalod2do2/videos/1375198082848746
Aftervideo 2017: https://www.youtube.com/watch?v=O7uIyr2PSK8
Aftervideo 2016: https://www.youtube.com/watch?v=9kp3Uz7HVqE

Udruga studenata grada Ploča bavi se humanitarnim radom, promicanjem kulturnih vrijednosti i sporta, okupljanjem ljudi svih dobnih skupina kroz razna događanja, volonterskim radom te poticanjem razvoja turizma. Festival ,,od2do2” sadrži sve prethodno navedene karakteristike a održava se početkom mjeseca kolovoza.

Poznati smo po humanitarnom karakteru, stoga će se i ove godine donirati sredstva od ulaznica za ,,Udrugu Radost” sa sjedištem u Pločama koja pomaže djeci s poteškoćama. Posjetitelji će imati mogućnost dodatno donirati novce u posebno predviđenim kutijama za donacije.

Festival već niz godina okuplja najpoznatije izvođače iz regije te pomaže novim, mladim i perspektivnim bendovima da se probiju na scenu. Iz godine u godinu ulažemo sve više truda i sredstava da dignemo festival na višu razinu.

Dokaz tome su neki od najpoznatijih izvođača iz regije koji su već nastupali na festivalu a to su Hladno pivo, M.O.R.T., Bajaga & Instruktori, Atomsko Sklonište, Rezerve, Zabranjeno Pušenje, Ante Cash, The Second Hand Band, Noa, Mostar Rock School Blues Band, Aerodrom, S.A.R.S., Psihomodo pop, BluVinil, Divlje Jagode, TBF te mnoštvo drugih bendova i DJ izvođača.

Ove godine planiramo organizirati 2 dana festivala sa produkcijom kakva se može vidjeti samo na vrhunskim festivalima. Od izvođača za 2023. planiramo Goran Bare & Majke, Let3, Rambo Amadeus i mnoge druge a planirani datumi održavanja festivala su 3.8. i 4.8.2023.