Zabava i kultura

OBJAVIO NOVOGODIŠNJI HIT ‘Kralja zabave’ svi zovu na fešte i nastupe, večeras u Pločama

0

‘U godini novoj bit će bolje, svi su ljudi dobre volje’, proročanski poručuje Jasmin Stavros svojom novom pjesmom ‘Nova je godina’ koju je snimio s Dadom, glazbenikom iz Zagreba.

Zbog ozljede dobivene pretjeranim treningom, sebi u nadolazećoj godini želi samo zdravlje. Zašto će je dočekati u crkvi te kako provodi blagdane i čime pomaže supruzi, otkrio je novinaru Dalmatinskog portala.

‘Dan prije Silvestrova sam u Pločama, a potom ću se nakon godina i godina odmarati na dočeku Nove uz obitelj, ozračje najbližih. Naime, trebali smo ići u Kanadu, no nismo mogli sve skupa u posljednje vrijeme organizirati zbog učestalih nastupa tijekom prosinca. I ovako će biti opuštajuće i lijepo, u to ne sumnjam’, rekao je.

Stavros je sa svojim bendom i dalje najtraženiji naš glazbenik te ga s punim pravom zovu ‘Kraljem zabave’. Odradit će dogovorene nastupe do korizme, a s obzirom da ga leđa ‘malo zezaju’, kao glazbenik i vrhunski skijaš će u veljači na bijele padine ekskluzivnih europskih skijališta.

Kazao nam je da su mnogi od njega naučili skijati s obzirom da ima čak tri vrijedne profesionalne diplome iz bijelog i snježnog sporta.

Na upit o suradnji s vrlo profesionalnim menadžerom Ljubom Šeperićem spremno odgovara.

‘Nude se mnogi iz svijeta menadžerstva, no suradnja s gospodinom Šeperićem je vrlo profesionalna. Ljubo je jako pošten, marljiv i svestran te smo mi pobjednički tim i ne treba ga mijenjati, a ja kao centarfor i dalje zabijam golove’, kaže.

Stavrosa, kralja zabave i vrhunskog skijaša, očekuju brojni nastupi i skijaški centri na kojima će svakako kao i prijašnjih godina odraditi koncerte i promovirati svoje hitove za brojne domaće i strane ljubitelje ovih skijaških radosti.