IzdvojenoRegija

NIČE LI HOTEL NA VRHU BIOKOVA? Iznajmljuje se dio mega zgrade na 1.762 metra iznad mora

0

Tvrtka “OiV Towers” raspisala je javni poziv za podnošenje ponuda za zakup poslovnog prostora na “krovu” parka prirode Biokovo.

Na 1762 metra nadmorske visine, najvišem vrhu planinskog masiva Biokovo Sv. Juri, potencijalnim ponuditelji na razdoblje od 15 godina mogu zakupiti zapadno krilo objekta površine 187.59 četvornih metara.

Početna mjesečna cijena je 2243 eura odnosno 16 890 kuna. Gledajući na godišnjoj razni gotovo 27 tisuća eura, nešto više od 202 tisuće kuna.

Predmet zakupa se sastoji stepeništa, kontrolne sobe, 4 sobe, kupaonice i wc-a, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice. Pristup zapadnom krilu moguć je kroz glavni južni ulaz te zapadni ulaz, a do “vrha” odi asfaltirana cesta.

Može biti hotel, restoran, kafić ili vidikovac

Na Sv. Juri, drugom po redu vrhu u Hrvatskoj, potencijalni zakupci mogu zatražiti prenamjenu objekta za smještaj u skladu s dopuštenim djelatnostima u Parku prirode Biokovo. Laički, može biti hotel, restoran, kafić ili vidikovac.  Noćni bar ili disco klub te djelatnost kockanja i klađenja su isključeni.

Također, djelatnosti povezane s pružanjem elektroničkih komunikacijskih usluga nisu dozvoljene, navodi se u javnom prozivu.  Važno je istaknuti da se zapadno krilo objekta uzima se u zakup u viđenom stanju i ne može se davati u podzakup, a ponuditelji mogu razgledati objekt radnim danom do 10. travnja 2023. godine, uz prethodnu
najavu na adresu elektroničke pošte towerscom@oiv.hr.

Princip najvećeg iznosa zakupnine

Ponuditelji mogu poslati svoje ponude na zagrebačku adresu tvrtke “OiV Towers”, do roka naznačenog u javnom pozivu.Javno otvaranje ponuda održat će se 18. travnja u 10 sati.

Pravo na zakup poslovnog prostora ima ponuditelj koji ispunjava sve uvjete iz natječaja i koji uz to ponudi najviši iznos zakupnine.

Izvor: Dalmacija danas