Sport

NEXTGEN NERETVA CUP: NK Neretva organizira prvi turnir ovog tipa u regiji

0

NK Neretva u suradnji s partnerima organizira 1. NextGen Neretva Cup, prvi turnir ovakvog karaktera u regiji, koji će se održati krajem veljače u trening centru NK Neretva u Metkoviću.

– Veliki napori Neretve kao organizatora turnira dali su rezultata i u goste nam dolaze renomirane škole nogometa, kako iz naše županije tako i sa sjevera Hrvatske te inozemne ekipe iz Bosne i Hercegovine. Turnir je namijenjen U19 nogometašima (juniorima) uz bonus nogometaše iz U21 kategorije, piše portal metkovic-news.com

Sa sjevera Hrvatske dolazi nam hrvatski juniorski prvoligaš NK Mladost Ždralovi, a jug će predstavljati NK Neretva uz dubrovački GOŠK te Zmaj iz Makarske.

Iz Bosne i Hercegovine stižu nam ugledni premijerligaši sa svojim juniorskim ekipama: HŠK Posušje, HŠK Zrinjski, FK Velež te NK Široki Brijeg.

Ono što je sigurno je to da će na teren u Metkoviću istrčati izuzetno kvalitetni mladi nogometaši iz Hrvatske i regije. Točne satnice objaviti ćemo u narednim danima a prvu utakmicu igraju FK Velež i NK GOŠK iz Dubrovnika 25. veljače u 18:00 sati, – najavljuju iz NK Neretva.