Regija

MATURANTI, GLAVU GORE I BUĐENJE! Siječanj je za mudrije prekretnica

0

Malo po malo i evo nas već na kraju polugodišta. Bablje ljeto, predah od raznih pandemija i staro normalno zaljuljalo je naše srednjoškolce. Mozak na pašu.

A sad opet, zima je pred vratima, božićne radosti. Ajde, ima još malo mjesta za opuštanje. No…već početkom drugog, a ujedno i zadnjeg srednjoškolskog polugodišta mora početi buđenje i triježnjenje maturanata pred ozbiljne životne izazove. A prvi takav je već test kojim se radi selekcija boljih od lošijih u odabiru željenog studija i akademskog života. Pričamo, naravno, o državnoj maturi.

Nakon nove godine nema više mjesta drijemanju i oklijevanju, već treba zasukati rukave i početi dobro raditi na ostvarenju svoga cilja. Uspješno, ali ipak prije svega suvereno polaganje državne mature znači upis željenog fakulteta i bolju budućnost. Srećom, na tom putu i pothvatu maturanti pomoć, usmjeravanje i stručno znanje mogu dobiti u Sveznalici, našem uspješnom pripremnom centru.

Pripreme za maturante počinju već u siječnju i traju do travnja. Dakle, na vrijeme se može početi i u miru raditi predano kroz drugo polugodište kako bi se ostvario željeni cilj. Kako su pripreme u Sveznalici već dobro prepoznate i tražene i puno dalje od Metkovića, a mjesta ograničena, ne bi bilo loše pokucati prije Djeda Božićnjaka na njihova vrata i rezervirati svoje mjesto. To možete učiniti online na www.sveznalica.hr ili pozivom na broj 099/6676-838. A tko zna, možda svoje pripreme i nađete ispod bora :).

Dakle, maturanti, glavu gore i buđenje, pripreme počinju ubrzo, već u siječnju!

Centar za poduku Sveznalica