GradIzdvojeno

MARATON LAĐA 2023. Servisne informacije: Gdje parkirati, gdje na wc, kad počinje koncert..

0

U nastavku dostavljamo nekoliko servisnih informacija vezanih uz održavanje Maratona lađa 2023.

➡️ Ulica Vladimira Nazora, od skretanja za Ribolu pa do pijace, zatvara se za promet 12.8.2023. od 12:00 h i biti će zatvoren do 13.8.2023. do 5:00 h. Molimo vozače da na vrijeme uklone svoja vozila.
➡️ Pozivaju se vlasnici brodica koje se nalaze u području cilja da najkasnije do 12.8.2023. godine do 9:00 h maknu svoje brodice.
➡️ Parking za posjetitelje omogućen je na zelenoj površini preko puta INA benzinske postaje. Molimo vozače da prilikom parkiranja vode računa o tome da ne zapriječe put drugim vozilima.
➡️ Za posjetitelje Maratona lađa 2023. u Pločama osiguran je WC bus koji će biti parkiran kod ulaza u garažu iza Robne kuće
➡️ Temeljem provedenog javnog natječaja, ispred bine biti će postavljen centralni šank, a na rivi četiri dodatna manja šanka na kojima će se nuditi piće i hrana. Svaki zakupoprimac je u obvezi postaviti stolove i stolice.
➡️ Utrku će uživo biti moguće pratiti putem video ekrana koji će biti postavljen na bini.
➡️ Koncertnu večer otvara Lidija Bačić u 21:00, a početak nastupa grupe Dalmatino se očekuje oko 23:00 sata. Nakon grupe Dalmatino, muziku će puštati DJ.