Sport

JUNAK SEMAFORA: Toni Jelavić najbolji igrač Hrvatske u futsalu

0

MOČVARA – SEMAFOR – JELAVIĆ

Toni Jelavić, 31-godišnji malonogometni reprezentativac Hrvatske, član makarskog Novog vremena, zaslužio je Trofej CROfutsal kao najbolji igrač Hrvatske u 2022.godini.

A, baš protekla godina bila je u znaku ovog malonogometnog majstora ubojite ljevice. Na kraju prošlog ljeta proglašen je najboljim igračem 1 HMNL, njegovo Novo vrijeme bilo je prvak i pobjednik Kupa Hrvatske, uz veliki doprinos i odlučujuće pogotke baš Jelavića.

Na kraju godine osvojio je kultnu Kutiju šibica u Zagrebu s momčadi Biberon, a bio je najbolji igrač tog turnira. Proglašen je najboljim sportašem Makarske za prošlu godinu.

Zašto sve ovo spominjemo? Jer u nizu prošlogodišnjih uspjeha nezaobilazna je naša Močvara, CB Semafor i Ko to more platit 2022. Jelavić već godinama nastupa za momčad Semafora na ovom jedinstvenom turniru, pa je tako u kolovozu bio dio pobjedničke momčadi Semafora u njihovom trećem po redu osvajanju turnira. Dugogodišnje prijateljstvo s voditeljom momčadi Barom, atmosfera na Močvari, razlog su dolaska na ovu pločansku malonogometnu feštu.

Kažu da odnedavno više nema CB Semafora, u izvornom izdanju, ali isto kažu da će i dalje biti malonogometne momčadi Semafor na turniru Ko to more platit i da će gledatelji moći uživati u majstorijama, među ostalim, Tonija Jelavića.

Tekst i foto: Radio Ploče