Sport

JESENSKI PRVAK STARTA U PONEDJELJAK Jadranaši slažu momčad, ambicije su velike

0

Jadranaši će “startati” u ponedjeljak 16.siječnja, kompletan trenažni proces će se odraditi na Jadranovom, a u drugoj polusezoni nas čeka ponešto izmijenjena momčad.

Klub su napustili jedan od motora momčadi Ivan Paponja koji ide u potragu za boljim životom na Island, igrači koji nažalost nisu upisali previše minuta u prvoj polusezoni i s kojima smo se sporazumno rastali Antonio Raguž, Roko Vulikić, Filip Musa, te mladi Antonio Jakir koji je na osobni zahtjev zatražio transfer u jednog njemačkog niželigaša.

“Svima veliko hvala i sretno, svaki je na svoj način dao svoj doprinos na osvojenom prvom mjestu na polusezoni” – poručuju iz Jadrana.

U rubrici dolasci zasad je Patrik Bošnjak, koji dolazi na posudbu iz prijateljskog kluba mostarskog Zrinjskog, radi se o školovanom igraču koji spada u zaštićeno godište U-21, prvi dio sezone je proveo u Croatiji iz Zmijavaca, a pojačat će konkurenciju na lijevoj strani te mu želimo dobrodošlicu.
Uprava pregovara s par kvalitetnih igrača, a pravovremeno ćemo vas obavijestiti o rezultatima.

U rubrici dolasci imamo jedno ime i u stručnom stožeru, radi se o iskusnom kondicijskom treneru Željku Boljeviću, vrhunskom stručnjaku koji je proveo dio svoje trenerske karijere u nekoliko reprezentacija, inače je “drvenički zet”, stavio se na raspolaganje svom prijatelju Miši Krstičeviću, spreman je pomoći te dati dodatnu dimenziju našem klubu u radu sa seniorima i s mladima u Školi nogometa.

Dogovoreno je 6 pripremnih utakmica, igrat će se uglavnom sa susjedima i prijateljskim
klubovima, vrijedi spomenuti sudjelovanje na jakom turniru u Gabeli na Memorijalu Andrija Anković, na kojem će pored našeg kluba nastupiti domaćin NK GOŠK Gabela, HŠK Zrinjski Mostar te RFK Novi Sad, a niže vam donosimo raspored istih.

Raspored je podložan promjenama, a postoji mogućnost igranja još jedne utakmice u slobodnom terminu.