IzdvojenoSport

JADRAN LP U POHODU NA TITULU Pripreme za proljeće počinju za tjedan dana

0

Jesenski prvaci SuperSport 2. NL nogometaši Jadrana LP s pripremama za proljetni nastavak kreću za tjedan dana.

Kako javlja Radio Ploče, za ponedjeljak 16.siječnja zakazano je prvo okupljanje kada će trener Mišo Krstičević i njegov pomoćnik Darko Cvijanović izvršiti prozivku i vidjeti s kojim igračkim kadrom kreću u obranu naslova najuspješnije momčadi ovog premijernog izdanja natjecanja.

Od jesenskog rostera u plavoj svlačionici neće više stolovati Ivan Paponja koji karijeru nastavlja na Islandu, te Antonio Raguž, Roko Vulikić i Filip Musa s kojima su se jadranaši sporazumno razišli.

Novih lica, za sada, nema na Jadranovu, razgovara se s nekoliko potencijalnih pojačanja, a u prvom planu je popunjavanje pozicije ofenzivnog veznog. Uglavnom zimski prijelazni rok standardno je manje prometan od ljetnog.

Dogovoreno je pet oglednih pripremnih susreta, prvi je 25.siječnja u Metkoviću protiv Neretve. Zatim slijedi 4.veljače u Međugorju dvoboj s jesenskim prvakom 3 HNL-jug Zagorom, pa dva susreta u Gabeli 10.-11.veljače na Memorijalnom turniru Andrija Anković. Generalna proba na rasporedu je 18.veljače u Čapljini protiv istoimenog drugoligaša FBiH jug.

Postoji mogućnost i šestog pripremnog nadmetanja, a eventualni suparnik znat će se uskoro. Stručni stožer momčadi s ušća Neretve nastojat će kroz ove oglede što bolje spremiti i uigrati momčad za otvarajući proljetni susret i gostovanje kod Belišća, pišu Radio Ploče.