IzdvojenoZabava i kultura

HUMANOST NA DJELU Prodano 26 fotografija, sudjeluj i ti!

0

Turistička zajednica Grada Ploča ove je godine po prvi put, u suradnji sa pločanskim fotografima, organizirala humanitarnu prodajnu izložbu Foto art Ploče na kojoj se 13 autora predstavilo sa 55 fotografija.

Na otvaranju izložbe sistemom “tko da više” prodano je 26 fotografija. Aukciju je vodio Mario Pavić, a za glazbenu pratnju pobrinuo se Vedran Gradac.

Na trenutke je aukcija bila izuzetno napeta, što je za svaku pohvalu, jer je to način da se za humanitarne svrhe sakupi više sredstava. Iako je bio dogovor da prodane slike ostanu dostupne za razgled do kraja izložbe, odustali smo od te zamisli zbog složenosti isporuke. Naime, neke od prodanih fotografija prošle su i državne granice.

Hvala svim kupcima kao i autorima fotografija koji su svoje radove velikodušno poklonili u humanitarne svrhe. Prodaja se i dalje nastavlja.

Zainteresirani mogu uživo pogledati slike u Pučko otvoreno učilište, a Turistička zajednica objavit će i album neprodanih slika i autora pa ćete moći, ako ste zainteresirani, licitirati za slike u komentarima.

Početna cijena fotografija je 200 kn. Dimenzija fotografije je 55×33, a okvira 70×50.

Nadamo se prodaji eksponata kompletne izložbe jer, imajmo na umu, radi se o humanitarnoj prodajnoj izložbi i autorskim djelima domaćih fotografa.

Studio Idearium
Ivan Delmic – Photo/Video blog
My way Andriana Nikolac photography
Nenad Medak Medo photography
ZoranMarinovic
Julija Pavlović
Jure Zovko
MartinBurić
Velimir Penović
Mateo Vlatković
Leonardo della Vega
Iva Krilić
Eda Kolčarš