GradIzdvojeno

HOTEL “TOLERO” S RADOM POČINJE U LIPNJU Evo što nam je još otkrila direktorica Marina Gradac

0

Nekadašnji hotel Bebić, preuzela je tvrtka Kavala d.o.o. koja je već započela rekonstrukciju vanjskog dijela hotela, te se radi i na obnovi unutarnjeg dijela, čijom će se renovacijom povećati kvadrature soba sa novim interijerom.

U razgovoru za Klik Ploče direktorica, odnosno voditeljica hotelskih operacija, Marina Gradac, otkrila nam je da otvorenje hotela Tolero planiraju tijekom mjeseca lipnja ove godine.

Na Zavodu za zapošljavanje trenutno se traži pet građevinskih radnika, s ciljem da hotel čim prije završi sa rekonstrukcijom, a trenutno se šalju i otvorene molbe za poslove kuhara, konobara i sobarica, za što će, otkriva nam direktorica u dogledno vrijeme biti otvoreni natječaji.

Lokalno stanovništvo ključni je čimbenik koji pridonosi izgradnji i prepoznatljivosti destinacije i njene diferencijacije u odnosu na druge turističke destinacije, što i je agenda Kavale d.o.o da se sam hotel i rad hotela čim više prilagodi i stopi sa lokalnom kulturom čime će turistički pružiti osebujan doživljaj grada Ploča.

Hotel će također u ponudi imati mogućnost obilježavanja svečanih događaja poput vjenčanja, krizmi, krštenja i pričesti, te će gosti moći uživati na otvorenoj terasi sa caffe barom i ne zaboravimo napomenuti predivnim pogledom na pločansku rivu.

Grad Ploče će konačno dobiti odavno zasluženu infrastrukturu kojom će osigurati smještaj i ugodan boravak svima koji dođu u naš grad.