GradIzdvojeno

Grad Ploče i ove godine sufinancira nabavu školske opreme osnovnoškolcima

0

Grad Ploče i ove će školske godine sufinancirati nabavu školske opreme učenicima od I. do VIII. razreda osnovne škole. Sedmi je to uzastopni put da Grad provodi ovu mjeru.

Pravo na sufinanciranje školske opreme ostvaruju roditelji s prebivalištem na području Grada Ploča, i to u iznosu od 50,00 eura po djetetu/učeniku.

„Pozivam roditelje da iskoriste ovu mjeru kojom želimo barem malo amortizirati troškove koje nosi nova školska godina. Vjerujem da je svima, a posebno roditeljima s više školske djece, ova mjera itekako dobro došla“, rekao je gradonačelnik Mišo Krstičević.

Za ostvarivanje ovog prava, roditelji su obvezni podnijeti zahtjev za sufinanciranje te uz ispunjeni obrazac priložiti presliku važeće osobne iskaznice (roditelja koji podnosi zahtjev). Zahtjev može podnijeti samo jedan od roditelja učenika/ce.

Zahtjev se podnosi Službi za opće poslove Grada Ploča na propisanom obrascu osobnom predajom u prizemlju zgrade sjedišta Grada Ploča na posebno označenom mjestu (Trg kralja Tomislava 23) ili putem elektroničke pošte na: ivan.jerkovic@ploce.hr, u razdoblju od 6. rujna do 31. listopada 2023. godine.

Obrazac će biti dostupan za preuzimanje, u navedenom razdoblju, u prizemlju sjedišta Grada Ploča na posebno označenom mjestu (Trg kralja Tomislava 23) i na službenoj mrežnoj stranici Grada Ploča (http://www.ploce.hr).