IzdvojenoZabava i kultura

Danas nam je rođendan

0

Prije godinu dana svjetlo dana je ugledao portal Klik Ploče (klikploce.com.hr) koji je u kratkom vremenu postao nezaobilazno mjesto informiranja svima kojima su Ploče i dolina Neretve u fokusu interesa.

U prvih godinu dana napravili smo, bez lažne skromnosti, mnogo sjajnih stvari. Najmlađi smo portal u Dalmaciji, naše članke prenose mnogo veće, regionalne i nacionalne medijske kuće, što nas čini izuzetno ponosnim.

Ukupno smo objavili 2900 članaka, čitani smo u cijeloj Europi, Sjevernoj Americi, Australiji, dijelu Azije, Afrike.. Gdje god ima naših Pločana i Neretvana.

Svakog smo dana s vama, prenosimo vam novosti, educiramo, hvalimo i komentiramo. Na licu mjesta smo na svim događajima u Pločama, uz sjajne suradnike pratimo i događanja u okolici. Dužnost nam je što biti objektivniji, pravovremeniji i istinitiji. Drago nam je što to prepoznajete i što nam se vraćate.

Hvala svim čitateljima što prate i čitaju portal Klik Ploče, a najviše hvala svima vama koji ste nam pružili potporu od samog početka djelovanja bilo informacijama, savjetima, kritikama, pohvalama, pozivima na događaje itd. Hvala i svim kolegama s ostalih portala u regiji što su nas prepoznali i pružili nam podršku u radu.

Budite s nama i narednih godina koje su ispred nas, hvala vam na svakoj posjeti i svakom kliku.

Uredništvo