0

Vodeća momčad SuperSport 2. nogometne lige polako je pripreme za proljetni dio natjecanja privela kraju. Spremno dočekuju nastavak prvenstvene utrke.

U svlačionici je mirna atmosfera. U prelaznom roku plave je napustilo 5 nogometaša ali agilna uprava sa direktorom Petrit Dulajom našla je adekvatne zamjene te isto toliko dovela igrača na ušće Neretve.

U pripremnom periodu odigrali su pet prijateljskih utakmica te upisali 3 pobjede i 2 poraza. Tijekom pauze pojačali su i stručni stožer tako da uz trenera Mišu Krstičevića i njegovog pomoćnika Darku Cvijanovića tu je i Željko Boljević, poznati i priznati kondicijski stručnjak.

Pločanski dvojac će za proljetni dio na raspolaganju s klupe imati vratare Lea Margana i Antonia Katića, te igrače Duju Žderića, Nikolu Rodina, Ivana Abramovića, Anđela Kordića, Ivana Čepu, Mirku Marića, Nikolu Čupića, Maleka Amdounia, Nikolu Marića, Duju Manenicu, Nikolu Čepu, Ivana Dulaja, Nikolu Perića, Marina Romića, Leonarda Petrovića, Davida Martića, Patrika Bošnjaka, Antu Glavinu, Stipu Nikolca, Ivana Raiča, Antonia Radonića, Ivana Hercega, Lovru Tomaševića, Luciana Lovrića?, Šimu Ercega.

U 1. kolu proljetnog dijela idu na gostovanje u Belišće koje su jesenski dio završile na 4. mjestu sa 7 bodova zaostatka od Pločana.

Piše: Branko Kulidžan

Više u kategoriji Sport