IzdvojenoSport

CILJ JE JEDINSTVENA DRUGA Porto Tolero radno krenuo u novu godinu

0

Jesenski prvaci dalmatinske drugoligaške konkurencije malonogometaši Porto Tolera radno su krenuli u novu godinu.

Kako je nastavak natjecanja 2 HMNL-jug zakazan za 21.siječnja Pločani su pod vodstvom trenera Borisa Malića Šure s pripremama započeli 2.siječnja. Nema promjena u igračkom kadru, a manje više svi su bili aktivni nastupajući na brojnim turnirima tijekom prosinca.

Kako pišu Radio Ploče, ciljevi ligaša s ušća Neretve ne mijenjaju se od onih zacrtanih prije početka natjecanja. Želja je biti među tri četiri prvoplasirane momčadi po okončanju 22.kola, sljedeće sezone kreće jedinstvena drugoligaška konkurencija malonogometaša.

Zahtjevna zadaća, prije svega zbog izjednačenosti sudionika lige, a prvi dio je pokazao kako svatko svakoga može pobijediti. Zato su u redovima Porta oprezni, ne izlijeću s bombastičnim najavama, pripremat će se i ići će korak po korak.

Svaki susret bit će izazovan, a Pločane na otvaranju drugog dijela čeka domaći susret protiv Pakoštana, a zatim gostovanje kod županijskog suparnika Omble u Dubrovniku. Zna se da je važno dobro otvoriti nastavak natjecanja, pobjede donose samopouzdanje i zalet za dalje.

– Sada je najbitnije da momci budu zdravi i kvalitetno odrade sve treninge. Pogled na vrh tablice otkriva malu bodovnu razliku između pet prvoplasiranih, što znači kako nas čekaju velika uzbuđenja. Bit će tu i nagaznih mina, iznenađenja kojih nije nedostajala u prvoj polovici lige. Pokazali smo što možemo kada smo totalno koncentrirani i uporni u provođenju svoje igre, ukoliko budemo pravi na svakom susretu možemo do priželjkivanog rezultata. Razmišljat ćemo samo o prvom sljedećem nastupu i voditi računa isključivo o sebi – najava je trenera Malića za Radio Ploče.