Sport

ČETIRI KOLA ODLUKE Porto Tolero dočekuje Bačvice, puni plijen imperativ

0

Četiri su kola do kraja natjecanja dalmatinskih malonogometnih drugoligaša, četiri kola u kojima ćemo saznati tko je prvak i tko će u jedinstvenu Drugu ligu.

Bit će velike borbe, uzbuđenja, a neizvjesnost bi mogla trajati do samog isteka zadnjeg kola.

Porto Tolero 42, Šibenik 1983 40, Split 40, Kijevo 38, Jezera 37.. trenutni je redoslijed na vrhu i svaka momčad ima svoju računicu. Porto Tolero u 19.kolu je domaćin momčadi Bačvice iz Splita i to je jedini susret ovoga kola koji se igra u subotu.

Dva susreta u nedjelju privlače posebnu pažnju, Split – Kijevo (SC Gripe) i Šibenik 1983 – Jezera (SD Baldekin). Možda se nakon ove dionice riješe neke dvojbe. Možda, ili će se još više zakomplicirati ..

Porto je favorit protiv Bačvica, susret se igra u subotu s početkom u 20,30 sati u Domu sportova Ploče. Ulogu favorita trebaju potvrditi dobrom igrom i upornim stavom, ako žele puni plijen koji ih ostavlja na liderskoj poziciji.

Naravno da će željeti uzvratiti za poraz 2:3 iz prvog dijela, jedan od dva upisana poraza do sad (Murter, Bačvice). Zbog kartona neće biti Ivana Markovića, te Frane Jurkovića zbog ozljede. Bit će zanimljivo vidjeti u kojem će sastavu Bačvice stići na ušće Neretve, dio njihove momčadi su i brojni poznati igrači velikog nogometa: Drago Gabrić, Ivan Krajina, Leo Andrić, Krešimir Luetić..

Nakon Bačvica Porto gostuje kod Jezera, zatim će dočekati Mejaše, i na kraju putuju u Knin kod Kijeva.

Kadeti Porto Tolera će u petak (10.ožujka) u sklopu 3.kola 1 HMNL gostovati kod Vrgorca, početak susreta u 15,45 sati.

Izvor: Radio Ploče/Facebook