GradIzdvojeno

BOŽIĆNA FANTAŽIJA Vrgorac donosi nikad bogatiji program za advent

0

Najuzbudljivije doba godine se polako, ali sigurno vraća! Mnoštvo lampica, ukrasa i blagdanskih mirisa koji će se širiti gradom stvarajući najljepši ugođaj adventskog razdoblja željno iščekuju i mali i veliki.

Vrgorska Božićna fantažija, ove godine dobiva potpuno novo ruho. Posebno se ističe logo te vizualni identitet koji će se smjesti po cijelom gradu uz mnogobrojne foto kutke. Smještajući se u sam epicentar blagdanskog užitka, na gradskoj fontani, ovogodišnji program se širi i na neke druge lokacije gdje će se održati brojne prigodne radionice, predstave za djecu i božićni film.

Magična atmosfera i prekrasno uređenje te odlični koncerti, DJ nastupi te posebna blagdanska ponuda vrsnih domaćih „chefova“ zasigurno neće razočarati posjetitelje. Iz dana u dan u cijeli program uključene su brojne vrgorske udruge i tako se zaokružila cijela priča koja povezuje zajednicu u jedno.

Posebno najavljuju 15. prosinca nezaboravan provod uz koncert Giuliana, koji će također nastupati na gradskoj fontani. Osim toga, ističu dobar provod uz Bili Božić, 9.12. kada će doći Hajdukova maskota Rico, zatim 16. 12. sajam obrtnika i 22. 12. kada će Djedica proći kroz grad sa saonicama i dijeliti poklone.

Vrgorska Božićna fantažija garantira odličan provod i najljepšu blagdansku atmosferu koja će trajati čak 25 dana! Uz soft opening, u petak, 1.12. kreće se s radionicom izrade adventskog vijenca, a osim toga ove godine će svakog dana biti otvorena blagdanska kućica s pićem i hranom. Posjetitelji će imati priliku isprobati ukusne gastro delicije, stvoriti najljepše adventske fotografije na novim foto zonama kroz cijeli grad, na najfrekventnijim točkama te uživati u prekrasnom ugođaju i uređenju koje donosi potpuni dojam fantažije.

Foto zone pružit će savršenu pozadinu za najljepše fotografije, ali će postati i idealno mjesto za stvaranje uspomena s obitelji i prijateljima.

Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici.

Ča je Božić vengo fantažija!