0

Dva kola, 80 minuta čiste igre, ostalo je za konačno razrješenje situacije među dalmatinskim malonogometnim drugoligašima. Traži se prvak i tri putnika za jedinstvenu Drugu ligu.

Možda nam predzadnje 21.kolo da odgovore na neka pitanja. Naravno, u središtu pažnje su susreti momčadi koje izravno sudjeluju u ovom uzbudljivom raspletu.

Trenutno stanje izgleda ovako: Split 46, Porto Tolero 45, Šibenik 1983 i Jezera po 43, Kijevo 41, a u ovom kolu igraju Porto Tolero – Mejaši, Split – Ombla, Šibenik 1983 – Kijevo, te Jezera – Bačvice..

U pločanski Dom sportova stižu momci iz splitskih Mejaša, neugodan gost. U prvom dijelu natjecanja Porto je teškom mukom slavio 5:4, sada mu također treba puni plijen za ostanak u utrci za viši rang, odnosno jedinstvenu Drugu ligu. U zadnjem kolu Pločani gostuju u Kninu kod Kijeva, pa uz pobjedu protiv Mejaša osluškivat će rezultat iz Šibenika, jer ukoliko Kijevo izgubi otpada iz utrke za već spomenute ciljeve.

U momčad se vraća bitan kotačić igre Porta Josip Stjepanović, upitni su Zlatko Kušurin (posao) i Žarko Visković (leđa).

– Nijedan susret do sada nije bio lagan, isto nas čeka i ovoga puta. Asu moj, slijedi velika borba, pobjeda nas ostavlja u igri, trebat će se dobro potruditi, a gdje je još zadnje kolo. Ludnica.. – u najavi će Boris Malić Šure, trener Porta, za Radio Ploče.

Susret Porto Tolero – Mejaši igra se u subotu s početkom u 16 sati. Isti dan, ali u 11 sati kadeti Porto Tolera dočekuju vršnjake Stanoinvest Futsal Pule u sklopu 4.kola 1 HMNL kadeta.

Izvor: Radio Ploče

Više u kategoriji Sport